Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

SalesTopics Academy

Kwalitatief hoogstaande Opleidingen

De SalesTopics Academy is een gedreven, succesvol en vooral creatief instituut in het verbeteren van het commerciële rendement van organisaties en (sales-) professionals. Onze praktijkgerichte (online) Sales Training en Sales Coaching leveren een aantoonbare bijdrage aan het bedrijfsresultaat.

Succes is het resultaat van voorbereiding, inzet en leren van je eigen fouten

Onze praktische en resultaatgerichte opleidingen richten zich op 5 belangrijke competenties: kennis, inzicht, vaardigheden, discipline en gedrag. Een training of coaching is pas echt een succes, wanneer je gestructureerd een nieuwe en blijvende gedragsverandering laat zien. Verbeteren en persoonlijke groei begint bij het verkrijgen van nieuwe kennis en inzichten. En beklijft door het trainen van de vaardigheden en het gedisciplineerd aanpassen van het gedrag. Onze opleidingen, trainingen en persoonlijke begeleiding bieden hiertoe unieke instrumenten. Alle trainingen bieden tools op het na afloop in de praktijk blijvend toepassen van de nieuwe vaardigheden.

SalesTopics Academy richt zich op de ontwikkeling van het eigen potentieel. Op het leren adequaat en effectief te handelen bij gewenste vernieuwings- en veranderingsprocessen. Wij helpen u de ingebakken, niet functionele gewoonten binnen uw organisatie te veranderen. Uw mensen zullen in hun dagelijkse praktijk effectiever en efficiënter gaan handelen en hun motivatie zal sterk groeien.

SalesTopics Academy

Kwalitatief, hoogstaande opleidingsprogramma’s

De SalesTopics Academy biedt een groot scala aan opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van Sales, Klantgerichtheid en Commerciële Communicatie. Zowel online als klassikaal. Onze trainingen leveren een aantoonbare bijdrage aan de persoonlijke groei van de deelnemer en de verbetering van het bedrijfsresultaat van de organisatie.

SalesTopics Academy biedt de volgende opleidingen en trainingen:

 • Incompany Training (Klassikale Sales opleidingen)
 • Online Sales Training (E-Learning)
 • Blended Learning (Combinatie van klassikaal leren en E-learning)
 • Sales Excellence Learning Experience (Micro Learning)
 • Sales-ABC opleidingen
 • Individueel Sales Ontwikkeltraject

Incompany Trainingen (Klassikale Sales Opleidingen)

Trainingen van SalesTopics kenmerken zich door een hoog intensief en interactief karakter en volledig op de praktijk afgestemde opdrachten en oefeningen. Zelfanalyses, oefeningen, discussies en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en zeer praktijkgericht. Hierbij maken we gebruik van gerichte individuele werk­bladen, workshops, instructiefilms, realistische praktijk simulaties en videorollenspelen. Onze trainingen op maat stemmen we met u af zodat u het maximale rendement uit de trainingen haalt.

Online Sales Training (E-Learning)

SalesTopics heeft een uitgebreide en praktijkgerichte Online Sales Training ontwikkelt, waarmee u meer resultaat uit de commerciële inspanningen haalt. Met een succesvolle verkoopmethodiek helpt Sales-Inspirator Rob Snoeijen u uw sales talent te ontwikkelen. Aan de hand van 8 interactieve modules doorloopt u het gehele verkoopproces. Van de voorbereiding tot en met het sluiten van de deal. Zo scoort u meer klanten en een hogere omzet.

Deze praktijkgerichte Online Sales Training daagt uw medewerker uit en zet hen aan het denken. Met vragen, opdrachten en oefeningen, met kennisoverdracht – niet theoretisch maar direct toepasbaar – en unieke voorbeeld video-opnames en inspirerende video’s. Hiermee ontwikkelt u uw eigen Sales Toolbox met verkoop-gereedschap, waarmee u effectief en efficiënt in de eigen praktijk aan de slag gaat. Met succes als resultaat!

Micro Learning

Geen tijd voor lange leersessies? Geen probleem! Met de SalesTopics Micro Learning haal je het maximale leerrendement uit minimale tijdsbesteding. Leer in korte, krachtige sessies. Onderweg, tussen vergaderingen of tijdens pauzes, je kunt altijd werken aan je verkoopvaardigheden. Met Micro Learning krijg je toegang tot kleine, geconcentreerde doses van informatie die rechtstreeks aansluiten bij wat je nodig hebt. Micro Learning past perfect in de dynamische saleswereld. Een wereld die snel verandert. In slechts enkele minuten per dag krijg je toegang tot krachtige verkoopinzichten, slimmere strategieën en bewezen technieken die je omzet naar nieuwe hoogten tillen.

Blended Learning

Blended Learning is een mix van klassikaal en online leren. De deelnemers kiezen zelf waar en wanneer ze willen leren. De trainer toetst de opgedane kennis en vaardigheden in klassikale vorm. Deze nieuwe vorm van leren wint snel aan populariteit. Veel Human Resource managers en opleidingsverantwoordelijken kiezen niet langer massaal voor alleen traditionele leervormen zoals ‘klassikaal leren’. Zij zien dat de combinatie van klassikaal leren met E-Learning werkt.
De uitgebalanceerde mix van offline en online leren, resulteert in combinatie met inhoudelijke expertise, tot een hoger rendement uit trainingstrajecten. In een trainingstraject met Blended Learning worden vaardigheden sneller en beter ontwikkeld ten opzichte van het ervaringsleren in alleen klassikaal verband of in een E-Learning omgeving.

SALES-ABC opleidingen

Aan de hand van het splinternieuwe salesboek ‘Sales-ABC’ biedt de SalesTopics Academy een breed aanbod van op maat gesneden salesopleidingen:

 • SALES-ABC INSPIRATIESESSIE (< 2.00 uur)
  Deze inspiratiesessie is geïnspireerd op het boek Sales-ABC. In hoog tempo, met veel interactie en de nodige humor neemt sales-inspirator Rob Snoeijen je mee in de wereld van succesvolle sales. Het levert je gegarandeerd een aantal nieuwe inzichten en bruikbare ideeën op, die je uitnodigen om het geleerde direct toe te passen. Na afloop ontvangt iedere deelnemer het boek. Niet alleen als blijvende herinnering, maar vooral als inspiratiebron om de vertaalslag te maken naar jouw praktijk.
 • SALES-ABC WORKSHOP (0,5 dag)
  In een interactieve en praktijkgerichte workshop ontdek jij voor jouw organisatie de meest belangrijke salestopics. Vanuit het boek Sales-ABC worden de deelnemers niet alleen aan het denken, maar vooral aan het werk gezet met direct toepasbare inzichten en technieken. Hoe geef je je salesactiviteiten een boost en haal je meer rendement uit je contacten met klanten? Zo werken we doelgericht aan het verbeteren van je salesvaardigheden én je mindset. Vandaag leren, morgen toepassen, overmorgen succes!
 • SALES-ABC TRAINING (1 dag)
  In één dag up-to-date in sales! In deze unieke masterclass wordt het gehele salesproces doorlopen. Letterlijk van A tot Z. Van Acquisitie tot Zakendoen. Het trainingsprogramma staat vol met commerciële inzichten, effectieve gesprekstechnieken, nuttige tips en inspirerende praktijkvoorbeelden. De vele oefeningen dagen je uit om het geleerde in jouw situatie toe te passen. Wil jij ook de scoringskans bij potentiële klanten vergroten en je bestaande relaties verder uitbouwen? Deze training geeft je hierbij de juiste boost. Je versnelt je leerproces, waardoor je sneller en tot betere resultaten komt.

Individueel Sales Ontwikkeltraject

Dit intensieve en individuele coachingtraject is gericht op het snel verbeteren van je verkoopresultaten. Een volledig op maat gesneden ontwikkelprogramma, afgestemd op je persoonlijke leerwensen en ontwikkeldoelen, dat helemaal aansluit bij jouw praktijk. Zo leer je in hoog tempo alles succesfactoren voor een resultaatgerichte klantbenadering. Met de meest effectieve leermethoden in combinatie met persoonlijke begeleiding realiseren we persoonlijke groei met direct resultaat. Voor jou wordt sales dan ook een abc’tje.

Onze aanpak

 • 1. Doelstelling

 • 2. Voorbereiding

 • 3. Training

 • 4. Evaluatie

 • 5. Borging

Bewezen methodiek van de sales training

SalesTopics heeft een in de praktijk bewezen trainingsmethodiek ontwikkeld die er op gericht is om blijvende vernieuwings- en veranderingsprocessen bij individuen en organisaties te realiseren. Hierbij richten wij ons op 2 belangrijke pijlers: Sales Skills en Sales Attitude. Vaardigheden en gedrag bepalen het commerciële succes. Door middel van interactieve praktijkgerichte werkvormen, inspirerende workshops, motiverende instructiefilms en confronterende videorollenspellen houden wij de deelnemer een spiegel voor tijdens de sales training. Met de verkregen inzichten en de aangereikte salesmethodieken- en gesprekstechnieken zijn de deelnemers in staat om efficiënt en effectief de vertaalslag te maken naar de eigen praktijk, met één doel tijdens de Sales training en die is; Succes als Resultaat.

Maatwerk Sales Training

Elk individu en iedere organisatie is anders. Ook de omgeving en markten waarin deze zich bevinden zijn compleet anders. Dit vraagt om niet standaard oplossingen, maar om sales trainingen op maat. De sales trainingen van SalesTopics kenmerken zich door een praktijkgerichte, individuele en resultaatgerichte aanpak. Deze op maat gesneden oplossingen resulteren in een juiste match tussen het trainingsprogramma en de afgestemde trainingsdoelstellingen. Het rendement uit de trainingen is hierdoor bijzonder hoog. De investeringen zijn afhankelijk van de duur van het programma en het aantal deelnemers.

Wij maken graag een DATE® met u

Wilt u omzetgroei? Uw rendement verbeteren? SalesTopics helpt u graag bij het professionaliseren van uw verkooporganisatie. Het programma van de sales training is op maat en ontstaat altijd in samenspraak met u. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van salestrainingen op maat. Dankzij onze beproefde methodiek – DATE® – kunt u ervan op aan, dat we waarmaken wat we beloven. Afspraak is afspraak. Het principe van DATE® ligt aan de basis van onze methodiek:

Diagnose

We analyseren uw sales afdeling, werkwijze, huidig resultaat en uiteraard het door u gewenste resultaat. We brengen verbeterpunten en mogelijkheden in kaart, passend binnen en bijdragend aan de bedrijfsstrategie.

Architectuur

Ons ervaren salesteam ontwerpt, in samenspraak met u, een trainingsprogramma op maat. Altijd met uw doelstelling in het vizier.

Training & Coaching

Het programma aan trainingen en coaching is 100% toegespitst op uw organisatie, business en mensen.

Evaluatie

Hoeveel rendement heeft de SalesTopics salestraining u opgeleverd?

Wilt u een advies op maat? Neem contact met ons op!

Inschrijven inspiratie mail
SalesTopics Academy

De Top 10 meest populaire SalesTopics trainingen

Zij gingen u voor

Sales Opleider 2023
 • Praktijk- en resultaatgericht
 • Creatief en innoverend
 • Unieke maatoplossingen
 • Vernieuwende programma's
 • Ontwikkelt Sales talent
 • Aantoonbare resultaten
 • Ervaren trainers met passie
8.7

Gemiddelde waardering
van onze deelnemers

We laten graag onze klanten aan het woord!

Onze ambassadeurs