Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

Presentatietraining

Succesvol zaken doen vereist training, discipline en vooral hard werken

Voelt u zich op uw gemak op het moment dat u voor een groep staat te presenteren? Tuurlijk gezonde spanning is menselijk, maar het is nergens voor nodig om er tegen op te zien. Door het volgen van onze presentatietraining leren wij u hoe u zichzelf het beste kunt presenteren zodat het voor zowel u als de luisteraars een goede ervaring wordt. Bent u benieuwd hoe wij van u een goede presentator maken die met zelfvertrouwen voor een groep staat? Volg dan de presentatietraining bij SalesTopics. Bij een presentatie is het belangrijk om vooraf met een aantal zaken rekening te houden. Zoals wie zijn de luisteraars, wat is het doel van de presentatie, welke vragen kan ik verwachten en hoe hou ik de luisteraar geïnteresseerd? Want het valt de luisteraar op als een presentatie niet goed is voorbereidt. SalesTopics gelooft dat iedereen kan presenteren en met de juiste voorbereiding gaat het ook u lukken. Daarom leren wij u hoe u zich het beste kunt voorbereiden en hoe u het beste overtuigend voor de groep kunt gaat staan. Wilt u graag weten hoe? Volg dan de training over zakelijk presenteren.

Een persoonlijke aanpak

Ieder persoon is uniek en daarom is ook iedereen uniek in zijn of haar presentatiestijl. Daarom geven wij u persoonlijke tips die relevant zijn voor u en waarmee u meteen aan de slag kan. Maar heeft u bijvoorbeeld problemen zoals: ik kom niet goed uit mijn woorden, ik ben te gespannen bent of ik heb moeite met moeilijke vragen. Voor ieder van deze problemen en nog andere problemen hebben wij tips voor u die relevant zijn voor u als persoon en die u direct kan toepassen. Het doel van de presentatietraining is om u zelfverzekerd voor de groep te krijgen zodat u met liefde en passie praat over het onderwerp. Dan wordt het voor zowel u als de luisteraars een goede en leerzame ervaring.

Dus wilt u graag effectieve en goede presentaties geven die past bij wie u bent? De experts van SalesTopics hebben al jaren ervaring op het geven van presentatietrainingen en staan voor u klaar. Vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie of vraag naar de voorwaarden.

SalesTopics Academy biedt de volgende opleidingen en trainingen:

 • Incompany Training (Klassikale Sales opleidingen)
 • Online Sales Training (E-Learning)
 • Blended Learning (Combinatie van klassikaal leren en E-learning)
 • Sales Excellence Learning Experience (Micro Learning)
 • Sales-ABC opleidingen
 • Individueel Sales Ontwikkeltraject

Wilt u succes als resultaat?

De Sales Training van SalesTopics brengt uw organisatie een bewezen hoger rendement. Heeft u behoefte aan concrete rendementsverbetering? Maak dan nu een afspraak voor een training op maat, waarin we praktijkgericht werken aan het verbeteren van de Sales Skills en Sales Attitude van uw mensen. Met succes als resultaat.

Interesse in deze Sales Training? Neem contact met ons op!

Inschrijven inspiratie mail

Zij gingen u voor

Sales Opleider 2023
 • Praktijk- en resultaatgericht
 • Creatief en innoverend
 • Unieke maatoplossingen
 • Vernieuwende programma's
 • Ontwikkelt Sales talent
 • Aantoonbare resultaten
 • Ervaren trainers met passie
8.7

Gemiddelde waardering
van onze deelnemers

We laten graag onze klanten aan het woord!

Onze ambassadeurs