Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

Verkooptraining Eindhoven

Succesvol zaken doen vereist training, discipline en vooral hard werken

Bij het geven van verkooptrainingen wordt nog wel eens over het hoofd gezien dat niet iedere verkoper hetzelfde is, of dezelfde doelen heeft. Ook tussen organisaties zijn grote verschillen, waarbij het in onze ogen belangrijk is om trainingen dan ook helemaal op een bepaalde organisatie af te stemmen, zodat hier daadwerkelijk rendement uit gehaald kan worden. Neem dan ook contact op met SalesTopics als u wilt dat uw verkopers, of uzelf, een training volgen waar ze met een sterk toegenomen kennis uit naar voren komen. We bieden trainingen aan over een groot aantal verschillende onderwerpen, waarbij u onder andere kunt denken aan Sales vaardigheden, Consultative selling, Psychologisch verkopen, Telefonische Acquisitie en meer.

Verkooptraining in Eindhoven

SalesTopics verzorgt verkooptrainingen voor bedrijven die in Eindhoven en omgeving zijn gevestigd. Met onze trainingen helpen we u om de skills te vergaren die u nodig heeft om nog meer klanten te kunnen binnenhalen. Wij richten ons er op u te helpen meer succes te halen uit uw sales organisatie. We hebben oog voor individueel talent en helpen om dit verder te ontwikkelen. We bieden daarnaast trainingen voor verschillende niveaus. We hebben trainingen voor beginnende verkopers, maar ook voor salestalenten met ervaring. Wij vinden daarbij dat het geheim van succes heel simpel is: “u moet weinig vragen van anderen, maar juist extra veel van uzelf.”

Methodiek voor betere verkopen

Als u bij SalesTopics een verkooptraining in Eindhoven volgt, dan krijgt u hier te maken met onze eigen trainingsmethodiek. Deze is er specifiek op gericht om ervoor te zorgen dat er blijvende veranderings- en vernieuwingsprocessen bij organisaties en individuen worden gerealiseerd. We richten ons op dit gebied op twee belangrijke pijlers. Dit zijn Sales Skills en Sales Attitude. We hechten groot belang aan zowel vaardigheden als gedrag, aangezien een goede training hiervan een basis is voor echt succes. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon eens contact op met ons of neem een kijkje op onze website. Hier vindt u alle informatie over de trainingen die door ons gegeven worden, alsmede over onze filosofie en methodiek.

SalesTopics Academy biedt de volgende opleidingen en trainingen:

 • Incompany Training (Klassikale Sales opleidingen)
 • Online Sales Training (E-Learning)
 • Blended Learning (Combinatie van klassikaal leren en E-learning)
 • Sales Excellence Learning Experience (Micro Learning)
 • Sales-ABC opleidingen
 • Individueel Sales Ontwikkeltraject

Wilt u succes als resultaat?

De Sales Training van SalesTopics brengt uw organisatie een bewezen hoger rendement. Heeft u behoefte aan concrete rendementsverbetering? Maak dan nu een afspraak voor een training op maat, waarin we praktijkgericht werken aan het verbeteren van de Sales Skills en Sales Attitude van uw mensen. Met succes als resultaat.

Interesse in deze Sales Training? Neem contact met ons op!

Inschrijven inspiratie mail

Zij gingen u voor

Sales Opleider 2023
 • Praktijk- en resultaatgericht
 • Creatief en innoverend
 • Unieke maatoplossingen
 • Vernieuwende programma's
 • Ontwikkelt Sales talent
 • Aantoonbare resultaten
 • Ervaren trainers met passie
8.7

Gemiddelde waardering
van onze deelnemers

We laten graag onze klanten aan het woord!

Onze ambassadeurs