Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

Resultaatgerichte E-Learning om succesvol te verkopen

Succesvol zaken doen vereist training, discipline en vooral hard werken

Wilt u het maximale rendement uit uw verkoopinspanningen halen? Bent u op zoek naar de meest succesvolle verkooptechnieken om meer klanten en een hogere omzet te halen? En wilt u uw verkoopvaardigheden aanscherpen tegen een lage investering en leren op het moment dat het u past en in uw eigen tempo? SalesTopics een uitgebreide en praktijkgerichte Online Sales Training ontwikkelt om meer resultaat uit de commerciële inspanningen te halen. Met een succesvolle verkoopmethodiek helpt Sales-Inspirator Rob Snoeijen u uw sales talent te ontwikkelen. Aan de hand van 8 interactieve modules doorloopt u het gehele verkoopproces. Van de voorbereiding tot en met het sluiten van deal. Zo scoort u meer klanten en een hogere omzet. Deze praktijkgerichte online sales training daagt u uit en zet u aan het denken. Met vragen, opdrachten en oefeningen. Met kennisoverdracht – niet theoretisch maar direct toepasbaar – en met unieke voorbeeld video-opnames en inspirerende video’s. Hiermee ontwikkelt u uw eigen Sales Toolbox met verkoop-gereedschap, waarmee u direct effectief en efficiënt aan de slag kunt. Voor meer informatie download de brochure!

INHOUD VAN DE MODULES

Module 1: Wat is succesvol verkopen?
In deze module leert u hoe u een TOP-verkoper wordt. Verkopen is een vak, met structuur, gesprekstechnieken en verkoopvaardigheden. Met behulp van een effectieve verkoopmethodiek, door u in te leven in de behoeften van de klant en te denken in oplossingen, leert u snel tot resultaten te komen.

Module 2: Fase 1- De voorbereiding
Winnaars hebben een plan, verliezers excuses. Tijdens deze module leert u gestructureerd een verkoopplan te formuleren waarmee u de door u vastgestelde doelstelling bereikt. U leert hoe u een verkoopgesprek goed en zorgvuldig voorbereiden, zodat het gesprek bij de klant zo optimaal mogelijk verloopt.

Module 3: Fase 2 – Jezelf voorstellen
In deze module leert u zichzelf op een professionele manier voor te stellen. U leert een verpletterende 1e indruk te maken en oog te hebben voor uw uitstraling. Daarnaast ontwikkelt u uw eigen Sales Pitch waarmee u een krachtige indruk bij de klant achterlaat.

Module 4: Fase 3 – Het opwarmen van de klant
Om een vertrouwensband met de klant op te bouwen is het belangrijk dat u in een verkoopgesprek eerst de juiste sfeer creëert. In deze module leert u hoe u een wederzijdse ‘klik’ realiseert. Tevens krijgt u inzichten in commerciële communicatie; wat zijn de valkuilen en hoe kunt u deze ontlopen.

Module 5: Fase 4 – De opening van het gesprek
In deze module leert u met een prikkelende openingszin de volledige aandacht van de klant te krijgen. U leert wat professionele gespreksdiscipline inhoudt en hoe u de regie in het verkoopgesprek neemt, om daarmee effectief sturing te geven aan de doelstelling van het gesprek.

Module 6: Fase 5 – Analyseren van de klantbehoeften
Verkopen is vragen stellen. In deze module leert u diverse vraagtechnieken en hoe u deze effectief kunt toepassen om gestructureerd de juiste klantbehoefte te bepalen. Want hoe beter uw vragen zijn, hoe beter u luistert en hoe beter u de behoefte van uw klant kent, hoe groter uw kans op succes is.

Module 7: Fase 6 – Het beïnvloeden van de klant
In deze module leert u met behulp van een succesvolle argumentatie methodiek een krachtige argumentatie op te bouwen, waarmee u de klant voor 100% weet te overtuigen. Aan de hand van een aantal bezwaartechnieken leert u de beste reactie op bezwaren en tegenwerpingen.

Module 8: Fase 7 – Het sluiten van de deal
Het is de taak van de verkoper om klanten te helpen in het nemen van een beslissing. In deze module leert u de meest succesvolle afsluittechnieken om tot een deal te komen. Daarnaast leert u koopsignalen te herkennen, de prijs te presenteren en resultaatgericht te onderhandelen.

VOOR WIE

De Online Sales Training ‘Accelerate your Sales’ is speciaal ontworpen voor mensen met een drukke agenda, die hun commerciële vaardigheden willen verbeteren, op een locatie en tijdstip die ze zelf uitkiezen. De totale gemiddelde tijdsbesteding bedraagt 4,5 uur. Ook voor organisaties met een beperkt verkoopteam, kleine ondernemingen of ZZP-ers, is deze commerciële training een echte aanrader.

INVESTERING

Uw investering voor deze uitgebreide en interactieve Online Sales Training met prikkelende vragen, praktijkgerichte opdrachten, unieke voorbeeld opnames en inspirerende video’s bedraagt nu met speciale kortingscode € 245,-, exclusief btw (Normaal € 295,-). U krijgt een jaar lang onbeperkt toegang, E-ondersteuning en een handig ‘spiekbriefje’.

Bestel de training met kortingscode en binnen enkele minuten bent u actief aan de slag!

Interesse in deze Sales Training? Neem contact met ons op!

Inschrijven inspiratie mail

Zij gingen u voor

Sales Opleider 2023
  • Praktijk- en resultaatgericht
  • Creatief en innoverend
  • Unieke maatoplossingen
  • Vernieuwende programma's
  • Ontwikkelt Sales talent
  • Aantoonbare resultaten
  • Ervaren trainers met passie
8.7

Gemiddelde waardering
van onze deelnemers

We laten graag onze klanten aan het woord!

Onze ambassadeurs