Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

Beurstraining

Succesvol zaken doen vereist training, discipline en vooral hard werken

Wist u dat het succes van een beursdeelname voor 30% wordt bepaald door de juiste voorbereiding? SalesTopics heeft een interactieve beurstraining ontwikkeld om meer rendement te halen uit uw beursevent. De beurstrainingen van SalesTopics kenmerken zich door een hoog interactie gehalte met een scherp oog voor structuur, kwalificeren, presenteren en het maken van afspraken. Het resultaat van de beurstraining zijn meer afspraken of beter gekwalificeerde leads.

Beter acteren op beurzen

De beurstrainingen van SalesTopics worden volledig op maat gemaakt voor bedrijven die regelmatig deelnemen aan beurzen of tentoonstellingen. Naast de structuur van een succesvol beursgesprek zetten wij uw team op scherp, zodat zij gemotiveerd en met veel plezier beter acteren op beurzen om uiteindelijk uw ambitieuze beursdoelstellingen realiseren. Zo is een beurstraining een training met een hoge Return on Investment. Het volgen van deze beurstraining maakt van elke beursdeelname een succes.

Wilt u succes als resultaat?

De Sales Training van SalesTopics brengt uw organisatie een bewezen hoger rendement. Heeft u behoefte aan concrete rendementsverbetering? Maak dan nu een afspraak voor een training op maat, waarin we praktijkgericht werken aan het verbeteren van de Sales Skills en Sales Attitude van uw mensen. Met succes als resultaat.

Drie tips voor de beurstraining

Tijdens onze beurstraining krijgt u persoonlijke tips mee die u ook direct in de praktijk kunt toepassen, maar hier zijn alvast drie tips voor een succesvolle beurstraining.

 1. Bereid u goed voor

Een goede voorbereiding is alles. Wat wilt u behalen op de beurs, hoe gaat uw stand eruit zien, wat is uw doelgroep, hoe gaat u opvallen en wat is uw verhaal? Allemaal goede vragen die voordat de beurs begint beantwoord moeten worden. Het is dus belangrijk om hier goed over na te denken. Een goede evaluatie over wat de bezoekers aansprak op de beurs is hierbij ook zeker een goede toevoeging.

 1. Houdt uw personeel gemotiveerd

Het kan altijd zo zijn dat het begin van de beurs niet helemaal zoals u had verwacht. U krijgt bijvoorbeeld vaak nee te horen en de concurrentie is zwaarder dan gedacht. Echter, blijven er altijd kansen voor u liggen. Schaaf op dat moment misschien ligt aan uw strategie, maar blijf wel altijd uzelf uitstralen. Houdt daarbij ook uw personeel gemotiveerd zodat de volgende bezoeker toch enthousiast naar uw stand loopt.

 1. Wees uniek

Op een beurs staan tal van stands, maar slechts enkele worden onthouden door de bezoeker. Dus hoe gaat u ervoor zorgen dat u één van die stands bent? Dit is misschien wel de belangrijkste vraag die u zichzelf moet afvragen. Niet iedereen van de beurs hoeft u te onthouden, echter wel de mensen uit uw doelgroep. Dus op wat voor manier kunt u uw doelgroep prikkelen die u aangesproken hebt op de beurs?

SalesTopics Academy biedt de volgende opleidingen en trainingen:

 • Incompany Training (Klassikale Sales opleidingen)
 • Online Sales Training (E-Learning)
 • Blended Learning (Combinatie van klassikaal leren en E-learning)
 • Sales Excellence Learning Experience (Micro Learning)
 • Sales-ABC opleidingen
 • Individueel Sales Ontwikkeltraject

Interesse in deze Sales Training? Neem contact met ons op!

Inschrijven inspiratie mail

Zij gingen u voor

Sales Opleider 2023
 • Praktijk- en resultaatgericht
 • Creatief en innoverend
 • Unieke maatoplossingen
 • Vernieuwende programma's
 • Ontwikkelt Sales talent
 • Aantoonbare resultaten
 • Ervaren trainers met passie
8.7

Gemiddelde waardering
van onze deelnemers

We laten graag onze klanten aan het woord!

Onze ambassadeurs