Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

Training koude acquisitie

Succesvol zaken doen vereist training, discipline en vooral hard werken

Hoe kan ik de klant zo snel mogelijk leren kennen om erachter te komen waar zijn of haar behoefte ligt? Hoe kan ik de klant overtuigen om voor mij te kiezen? Dit zijn beide goede vragen die zonder de juiste training lastig te beantwoorden zijn. Daar springt SalesTopics op in en biedt daarom nu de training koude acquisitie aan. Het feit is nu eenmaal dat koude acquisitie vaak als lastiger wordt beschouwd dan warme acquisitie. Zonder de juiste kennis loopt u dus klanten mis. In onze koude acquisitie training leert u welke voorbereidingen u het beste kunt treffen om zo goed mogelijk het gesprek in te gaan. Wij geven u zowel algemene als praktische tips mee die relevant zijn voor u zodat u ze direct kunt toepassen.

Koude telefonische acquisitie

Telefonische acquisitie is één van de manieren om een verkoopgesprek aan te gaan. U kent de klant nog niet en daarom zijn de éérste seconden van het telefoongesprek cruciaal. Hoe gaat u voorkomen dat de klant probeert de telefoon op te hangen? Dit onderwerp staat onder andere centraal in de training koude acquisitie.

Op het moment dat u de potentiële klant hebt overtuigd hebt om aan de telefoon te blijven, is het belangrijk om hem of haar door het verkoopgesprek heen te begeleiden. En wat is het realistische doel van het gesprek? Een telefonische vervolgafspraak, een verkoop of een face-to-face meeting. Wij helpen u met deze onderdelen en met het opstellen van doelen voor het telefoongesprek.

Haal die klant binnen

Hoewel koude acquisitie iets lastiger is, is het zeker niet onmogelijk. Een goede voorbereiding is alles en op onze pagina over acquisitietraining geven we u daar alvast een paar tips over. In de training koude acquisitie lopen we samen met u het gehele proces door. Waar kunt u nieuwe relevante klanten vinden, hoe maakt u een goede eerste indruk, hoe begeleidt u de klant door het gesprek en tot slot hoe maakt u een goed voorstel? Deze vragen en nog meer beantwoorden we gedurende de training. De acquisitietraining is dan ook niet voor niets één van de meest aangevraagde sales trainingen van SalesTopics. Vele gingen u al voor. U blijft toch niet klanten mislopen?

SalesTopics Academy biedt de volgende opleidingen en trainingen:

 • Incompany Training (Klassikale Sales opleidingen)
 • Online Sales Training (E-Learning)
 • Blended Learning (Combinatie van klassikaal leren en E-learning)
 • Sales Excellence Learning Experience (Micro Learning)
 • Sales-ABC opleidingen
 • Individueel Sales Ontwikkeltraject

Wilt u succes als resultaat?

De Sales Training van SalesTopics brengt uw organisatie een bewezen hoger rendement. Heeft u behoefte aan concrete rendementsverbetering? Maak dan nu een afspraak voor een training op maat, waarin we praktijkgericht werken aan het verbeteren van de Sales Skills en Sales Attitude van uw mensen. Met succes als resultaat.

Interesse in deze Sales Training? Neem contact met ons op!

Inschrijven inspiratie mail

Zij gingen u voor

Sales Opleider 2023
 • Praktijk- en resultaatgericht
 • Creatief en innoverend
 • Unieke maatoplossingen
 • Vernieuwende programma's
 • Ontwikkelt Sales talent
 • Aantoonbare resultaten
 • Ervaren trainers met passie
8.7

Gemiddelde waardering
van onze deelnemers

We laten graag onze klanten aan het woord!

Onze ambassadeurs