Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

Persoonlijke verkoop

Succesvol zaken doen vereist training, discipline en vooral hard werken

Persoonlijke verkoop is een methode waarin u de klant in een persoonlijk gesprek overtuigd om over te gaan tot aankoop. De basis van ieder succesvol 1 op 1 gesprek is om erachter te omen wat de pijnpunten en de behoeftes van uw klant zijn. Op deze informatie kunt u vervolgens slim inspelen om ervoor te zorgen dat u de klant altijd één stap voor blijft. Naast te richten op verkoop is het ook belangrijk om een relatie op te bouwen met de klant. Want wie koopt er nou graag iets van een opdringerige verkoper die zich alleen focust op de verkoop? Daarom moet u tijd investeren in uw klanten en ervoor zorgen dat u niet slechts een keer een verkoop haalt, maar dat u ook die herhaalaankopen binnenhaalt.

Leer de klant kennen

Klanten vinden het altijd leuk om positief verrast te worden door u. Kleine verassingen als een target beter behalen, een extra telefoongesprek of een nieuw goed idee kan er al voor zorgen dat de klant verrast wordt. Op het moment dat u de klant leert kennen weet u op welke gebied u de klant kunt verassen en dat is een extra motivator voor de klant om klant te blijven.

Persoonlijke verkoop training

Met onze hulp kunt u leren hoe u uw aantal persoonlijke verkopen kunt verhogen. SalesTopics, de nummer 1 verkoopopleider van Nederland, leert u hoe u een verkoopgesprek het beste in kan gaan en hoe u de klant door het gehele gesprek heen begeleidt. De ‘lef-factor’ is een belangrijk onderdeel van iedere verkoopmedewerker en daarom kijken wij samen met u hoe wij die bij u kunnen verhogen. Als u onze persoonlijke verkoop training volgt krijgt u van ons persoonlijke tips die relevant zijn voor u en die u direct kunt toepassen in aanstaande verkoopgesprekken. Bent u een sales medewerker en wilt u meer resultaat behalen uit uw persoonlijke verkopen? Vraag dan de training professionele verkoopgesprekken aan of vul het onderstaande contactformulier in.

SalesTopics Academy biedt de volgende opleidingen en trainingen:

 • Incompany Training (Klassikale Sales opleidingen)
 • Online Sales Training (E-Learning)
 • Blended Learning (Combinatie van klassikaal leren en E-learning)
 • Sales Excellence Learning Experience (Micro Learning)
 • Sales-ABC opleidingen
 • Individueel Sales Ontwikkeltraject

Wilt u succes als resultaat?

De Sales Training van SalesTopics brengt uw organisatie een bewezen hoger rendement. Heeft u behoefte aan concrete rendementsverbetering? Maak dan nu een afspraak voor een training op maat, waarin we praktijkgericht werken aan het verbeteren van de Sales Skills en Sales Attitude van uw mensen. Met succes als resultaat.

Interesse in deze Sales Training? Neem contact met ons op!

Inschrijven inspiratie mail

Zij gingen u voor

Sales Opleider 2023
 • Praktijk- en resultaatgericht
 • Creatief en innoverend
 • Unieke maatoplossingen
 • Vernieuwende programma's
 • Ontwikkelt Sales talent
 • Aantoonbare resultaten
 • Ervaren trainers met passie
8.7

Gemiddelde waardering
van onze deelnemers

We laten graag onze klanten aan het woord!

Onze ambassadeurs