Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

Sales cursus

Succesvol zaken doen vereist training, discipline en vooral hard werken

Bij het ondernemen is sales erg belangrijk. Hoe haalt u klanten binnen? Waarom moeten ze bij u kopen en niet bij de concurrent? Wat is uw USP en wat is de buying reason voor de klant. Om hier achter te komen heeft u de juiste verkooptechnieken nodig. Onze cursus verkooptechnieken biedt u al deze nodige kennis en inzichten en is erop gericht om uw vaardigheden op verkoopgebied te vergroten. Wat leert u onder andere gedurende onze sales cursus: Actief luisteren Het stellen van vragen Overtuigend argumenteren Oplossingen aanbieden Verkoop sluiten Daarnaast is het belangrijk dat u uw productaanbod goed kent zodat u precies weet wat u verkoopt. Andere aandachtspunten waar we u ook in coachen zijn uw uitstraling en het belang van inlevingsvermogen in uw klant. Tijdens onze sales cursus leren we u alle vaardigheden die u nodig hebt om een goede verkoop te sluiten. Onze sales cursus is samengesteld door een team van zeer ervaren specialisten op dit terrein, die elkaar voortdurend uitdagen om steeds weer betere sales cursussen te ontwikkelen.

Sales cursus gespecialiseerd op uw organisatie

De sales cursus van SalesTopics is maatwerk. We voeren een uitvoerige scan uit waarna wij een cursus ontwerpen aan de hand van beproefde modules die perfect passen bij de behoefte van uw organisatie. Daarnaast geven wij ook sales training. Een cursus of training sales draag direct effectief bij aan uw persoonlijke groet. Als u succesvol wilt zijn met uw onderneming, een verkoopfunctie, als accountmanager of als verkoper dan bent u bij SalesTopics aan het juiste adres.

Meer verkoopresultaat

SalesTopics helpt u om succesvol in sales te zijn. We leren u de juiste attitude, presentatie, gesprekstechnieken en natuurlijk het wel bekende storytelling. Ontwikkeling is het belangrijkste om te kunnen groeien. Bij SalesTopics leert u de juiste sales vaardigheden om uw verkooptechnieken te verbeteren.

Wilt u succes als resultaat?

De Sales Training van SalesTopics brengt uw organisatie een bewezen hoger rendement. Heeft u behoefte aan concrete rendementsverbetering? Maak dan nu een afspraak voor een training op maat, waarin we praktijkgericht werken aan het verbeteren van de Sales Skills en Sales Attitude van uw mensen. Met succes als resultaat.

Onze sales cursussen

Wij bieden nog meer sales gerichte cursussen aan, maar hieronder lichten wij er aantal uit

Klantgericht denken en doen

In onze resultaat gedreven maatschappij hebben klanten genoeg keuze. Zijn ze niet tevreden, dan stappen ze gerust over naar de concurrent. Echter, leveren loyale klanten u een vaste stroom aan inkomsten op. Om meer loyale klanten te creëren bieden wij de training klantgericht denken en doen aan.

Succesvol telefonisch acquireren

Mits het goed wordt ingezet is telefonisch acquireren nog steeds een goede manier om extra klanten binnen te halen. Echter, vinden sales medewerkers het toch lastig om ‘koud’ mensen te contacteren. Dankzij onze training gaat u hier meer resultaat uit halen.

Commerciële vaardigheden voor account managers

Naast kennis over uw product is het ook belangrijk om kennis te hebben over uw klant. In deze training geven wij u concrete tips die u direct in de praktijk kunt toepassen over hoe u zich beter kunt inleven in de klant. Dit creëert meer vertrouwen en daardoor blijven ze langer klant.

SalesTopics Academy biedt de volgende opleidingen en trainingen:

 • Incompany Training (Klassikale Sales opleidingen)
 • Online Sales Training (E-Learning)
 • Blended Learning (Combinatie van klassikaal leren en E-learning)
 • Sales Excellence Learning Experience (Micro Learning)
 • Sales-ABC opleidingen
 • Individueel Sales Ontwikkeltraject

Interesse in deze Sales Training? Neem contact met ons op!

Inschrijven inspiratie mail

Zij gingen u voor

Sales Opleider 2023
 • Praktijk- en resultaatgericht
 • Creatief en innoverend
 • Unieke maatoplossingen
 • Vernieuwende programma's
 • Ontwikkelt Sales talent
 • Aantoonbare resultaten
 • Ervaren trainers met passie
8.7

Gemiddelde waardering
van onze deelnemers

We laten graag onze klanten aan het woord!

Onze ambassadeurs