Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

Sales Training

Succesvol zaken doen vereist training, discipline en vooral hard werken

Bent u op zoek naar nieuwe klanten? Of wilt u juist de bestaande klanten verder uitbouwen? Wilt u meer succes halen uit uw sales organisatie? SalesTopics helpt organisaties met het verbeteren van het commercieel rendement en het ontwikkelen van het individuele sales talent. SalesTopics biedt Sales Trainingen voor elk niveau; van de startende verkoper tot de meest ervaren sales professionals.

Bewezen methodiek van de sales training

SalesTopics heeft een in de praktijk bewezen trainingsmethodiek ontwikkeld die er op gericht is om blijvende vernieuwings- en veranderingsprocessen bij individuen en organisaties te realiseren. Hierbij richten wij ons op 2 belangrijke pijlers: Sales, Skills en Sales Attitude. Vaardigheden en gedrag bepalen het commerciële succes. Door middel van interactieve praktijkgerichte werkvormen, inspirerende workshops, motiverende instructiefilms en confronterende videorollenspellen houden wij de deelnemer een spiegel voor tijdens de sales training. Met de verkregen inzichten en de aangereikte salesmethodieken- en gesprekstechnieken zijn de deelnemers in staat om efficiënt en effectief de vertaalslag te maken naar de eigen praktijk, met één doel tijdens de Sales training en die is; Succes als Resultaat.

Maatwerk Sales Training

Elk individu en iedere organisatie is anders. Ook de omgeving en markten waarin deze zich bevinden zijn compleet anders. Dit vraagt om niet standaard oplossingen, maar om sales trainingen op maat. De sales trainingen van SalesTopics kenmerken zich door een praktijkgerichte, individuele en resultaatgerichte aanpak. Deze op maat gesneden oplossingen resulteren in een juiste match tussen het trainingsprogramma en de afgestemde trainingsdoelstellingen. Het rendement uit de trainingen is hierdoor bijzonder hoog. De investeringen zijn afhankelijk van de duur van het programma en het aantal deelnemers.

Individuele aanpak

Voordat wij starten met het vervaardigen van het trainings­design, voeren we met elke deelnemer een intakegesprek. Een individueel gesprek, waarin we de individuele verwachtingen en leerpunten concreet afstemmen. De intake kan uitgebreid worden met de Commercial Mind Challenge®. Een online ‘commercial competentie toets’ die gedetailleerd inzicht geeft in de 20 competenties die nodig zijn om als commercieel medewerker succesvol te zijn. Wij geloven krachtig in deze individuele aanpak. Voor u betekent het de juiste match tussen het programma, de manier van kennis- en ervaringsoverdracht en de persoonlijke eigenschappen van de deelnemers.

SalesTopics Academy biedt de volgende opleidingen en trainingen:

 • Incompany Training (Klassikale Sales opleidingen)
 • Online Sales Training (E-Learning)
 • Blended Learning (Combinatie van klassikaal leren en E-learning)
 • Sales Excellence Learning Experience (Micro Learning)
 • Sales-ABC opleidingen
 • Individueel Sales Ontwikkeltraject

Interesse in deze Sales Training? Neem contact met ons op!

Inschrijven inspiratie mail

Zij gingen u voor

Sales Opleider 2023
 • Praktijk- en resultaatgericht
 • Creatief en innoverend
 • Unieke maatoplossingen
 • Vernieuwende programma's
 • Ontwikkelt Sales talent
 • Aantoonbare resultaten
 • Ervaren trainers met passie
8.7

Gemiddelde waardering
van onze deelnemers

We laten graag onze klanten aan het woord!

Onze ambassadeurs