Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

Sales opleiding Den Bosch

Succesvol zaken doen vereist training, discipline en vooral hard werken

Voor een sales opleiding in Den Bosch en omstreken neemt u contact op met SalesTopics. Wij zijn een bedrijf met een eigen methodiek op het gebied van het geven van trainingen. Wij vinden het belangrijk dat er trainingen op maat worden geleverd. Het is nu eenmaal zo dat niet elke verkoper of organisatie hetzelfde is. Waarom zou een verkoper in de ene branche precies dezelfde training moeten krijgen als een verkoper die in een totaal verschillende branche actief is? Wij bieden trainingen op maat aan, zodat u of uw verkopers specifiek getraind worden op hun specialisme. Wij ontdekken talenten en ontwikkelen deze, waarbij we onze cursisten keer op keer weten te inspireren.

Een sales opleiding in Den Bosch

Bij ons bent u op het juiste adres voor het volgen van een groot aantal verschillende trainingen. Op onze website vindt u hier een compleet overzicht van. Tot onze trainingen behoren onder andere Sales vaardigheden voor commerciële binnen- of buitendienst, Consultative selling, Coachend leidinggeven, Klantgericht denken en doen en het maken van elevator pitches. Onze coaches hebben veel ervaring met het effectief overbrengen van hun kennis. Op onze website vindt u een aantal testimonials van mensen die onze trainingen met plezier en succes hebben gevolgd, alsmede van leidinggevenden die hun sales teams bij ons langs hebben gestuurd. Wij geven onze cursisten nieuwe inzichten die effectief omgezet kunnen worden naar de praktijk.

Jezelf ontwikkelen met SalesTopics

Bij SalesTopics hechten we veel waarde aan een emotionele klantbeleving. Wij hebben een speciale workshop die hierop gericht is. Maar daarnaast hebben we nog veel meer verschillende soorten workshops en trainingen. We wijzen u graag naar onze website voor een duidelijk overzicht. U vindt hier ook meer over onze visie, onze doelen en wat u of uw mensen uit onze trainingen kunnen halen. Neem anders een keer contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We nemen dan graag de mogelijkheden met u door.

Wilt u succes als resultaat?

De Sales Training van SalesTopics brengt uw organisatie een bewezen hoger rendement. Heeft u behoefte aan concrete rendementsverbetering? Maak dan nu een afspraak voor een training op maat, waarin we praktijkgericht werken aan het verbeteren van de Sales Skills en Sales Attitude van uw mensen. Met succes als resultaat.

SalesTopics Academy biedt de volgende opleidingen en trainingen:

 • Incompany Training (Klassikale Sales opleidingen)
 • Online Sales Training (E-Learning)
 • Blended Learning (Combinatie van klassikaal leren en E-learning)
 • Sales Excellence Learning Experience (Micro Learning)
 • Sales-ABC opleidingen
 • Individueel Sales Ontwikkeltraject

Interesse in deze Sales Training? Neem contact met ons op!

Inschrijven inspiratie mail

Zij gingen u voor

Sales Opleider 2023
 • Praktijk- en resultaatgericht
 • Creatief en innoverend
 • Unieke maatoplossingen
 • Vernieuwende programma's
 • Ontwikkelt Sales talent
 • Aantoonbare resultaten
 • Ervaren trainers met passie
8.7

Gemiddelde waardering
van onze deelnemers

We laten graag onze klanten aan het woord!

Onze ambassadeurs