Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

Online marketing vergroot uw omzet

Succesvol zaken doen vereist training, discipline en vooral hard werken

Veel bedrijven investeren veel geld en moeite in het ontwerpen van een mooie website. Een aantrekkelijke website is echter nog geen garantie voor meer klanten. Nog belangrijker is het om op internet goed zichtbaar te zijn. Daarom spenderen bedrijven een deel van hun marketing budget aan online marketing. Maar wat haalt u uit online marketing? Online marketing als verkoopkanaal: Meer website bezoekers Meer warme leads om actief mee aan de slag te kunnen gaan Meer klanten en omzet

Wilt u succes als resultaat?

De Sales Training van SalesTopics brengt uw organisatie een bewezen hoger rendement. Heeft u behoefte aan concrete rendementsverbetering? Maak dan nu een afspraak voor een training op maat, waarin we praktijkgericht werken aan het verbeteren van de Sales Skills en Sales Attitude van uw mensen. Met succes als resultaaat.

Spreek uw vaste klanten aan met e-mail marketing

Ieder bedrijf heeft vaste klanten en volgers. Deze zijn erg waardevol voor uw business. Zij zijn het bewijs dat u als bedrijf iets uitzonderlijks te bieden heeft. Dit kan zowel een product als een dienst zijn. Via e-mail marketing worden huidige klanten op de hoogte gesteld van ontwikkelingen binnen uw bedrijf (lees; nieuw assortiment, productaanbiedingen, inside information). Ook wordt e-mail natuurlijk gebruikt om nieuwe klanten te werven. Met e-mail campagnes bereikt u een grote groep warme leads tegelijkertijd. Op basis van data en klikgedrag, worden de krenten in de pap geïdentificeerd en kan het verkoopteam direct inspelen op het behoefte patroon van potentiële klanten.

Interesse in deze Sales Training? Neem contact met ons op!

Inschrijven inspiratie mail

Zij gingen u voor

Sales Opleider 2023
  • Praktijk- en resultaatgericht
  • Creatief en innoverend
  • Unieke maatoplossingen
  • Vernieuwende programma's
  • Ontwikkelt Sales talent
  • Aantoonbare resultaten
  • Ervaren trainers met passie
8.7

Gemiddelde waardering
van onze deelnemers

We laten graag onze klanten aan het woord!

Onze ambassadeurs