Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

SalesTopics / Accelerate your Sales!

Waarom kiezen voor Sales Topics?

SalesTopics is een gedreven, ambitieus en vooral creatief instituut dat organisaties en (sales)professionals helpt bij het verbeteren van hun commerciële rendement. Ons aanbod praktijkgerichte Sales Trainingen, Sales Coaching en Sales Consultancy leveren een aantoonbare bijdrage aan het verbeteren van uw bedrijfsresultaat. Met direct toepasbare tips, goed ontwikkelde vaardigheden en salestechnieken leert uw organisatie op het juiste moment te versnellen.

I have always said that EVERYONE IS IN SALES. Maybe you don't hold the title of salesperson, but if the business you are in requires you to deal with people, YOU, MY FRIEND, YOU ARE IN SALES - Zig Ziglar
SalesTopics Academy

Kwalitatief, hoogstaande opleidingsprogramma’s

De SalesTopics Academy biedt een groot scala aan opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van Sales, Klantgerichtheid en Commerciële Communicatie. Zowel online als klassikaal. Onze trainingen leveren een aantoonbare bijdrage aan de persoonlijke groei van de deelnemer en de verbetering van het bedrijfsresultaat van de organisatie.

SalesTopics Academy biedt de volgende opleidingen en trainingen:

 • Incompany Training (Klassikale Sales opleidingen)
 • Online Sales Training (E-Learning)
 • Blended Learning (Combinatie van klassikaal leren en E-learning)
 • Sales Excellence Learning Experience (micro Learning)
 • Sales-ABC opleidingen
 • Individueel Sales Ontwikkeltraject

Specialist in (inter)nationaal verkoopresultaat

SalesTopics beschikt over een gedreven team van succesvolle en ervaren toptrainers. Zowel op nationaal en als internationaal. Met een groot team van zeer ervaren trainers hebben wij altijd de gevraagde expertise in huis, op directie- en medewerkersniveau, om uw rendement te verbeteren en/of uw organisatie verder te professionaliseren. Internationaal bieden wij maatwerktrainingen in vier talen: Nederlands, Duits, Frans en Engels. Dit maakt het mogelijk commerciële medewerkers en/of agenten in heel Europa volgens eenzelfde methodiek te trainen, rekening houdend met cultuurverschillen.

Onze KERNWAARDEN

 • Sublieme kwaliteit door samenwerking
  Door samenwerking wordt jarenlange ervaring op het gebied van opleiden, trainen en seminars gebundeld. Daarnaast beschikken de trainers over ruime ervaring op het gebied van sales, marketing, management en ondernemerschap.
 • Permanent ontwikkelen
  Structureel gezamenlijk analyseren van concrete klantsituaties levert steeds weer nieuwe gezichtspunten op waaruit nieuwe, resultaatgerichte trainingsdesigns ontstaan.
 • Hoogwaardige standaard
  Door de excellente kwaliteiten van de samenwerkende bureaus te bundelen, zetten wij een nieuwe kwalitatieve standaard in de markt. Deelnamecertificaten, getuigschriften en diploma’s worden verstrekt via het centrale register van de Beukenrode Groep.
 • Continuïteit gegarandeerd
  De intensieve samenwerking in de Beukenrode Groep waar­borgt de voortgang van de training, mocht dit onverhoopt noodzakelijk zijn. De Groep draagt zorg voor de beschikbaarheid van een vervangende ervaren kwalitatieve trainer.

Onze aanpak

 • 1. Doelstelling

 • 2. Voorbereiding

 • 3. Training

 • 4. Evaluatie

 • 5. Borging

Bewezen methodiek van de sales training

SalesTopics heeft een in de praktijk bewezen trainingsmethodiek ontwikkeld die er op gericht is om blijvende vernieuwings- en veranderingsprocessen bij individuen en organisaties te realiseren. Hierbij richten wij ons op 2 belangrijke pijlers: Sales Skills en Sales Attitude. Vaardigheden en gedrag bepalen het commerciële succes. Door middel van interactieve praktijkgerichte werkvormen, inspirerende workshops, motiverende instructiefilms en confronterende videorollenspellen houden wij de deelnemer een spiegel voor tijdens de sales training. Met de verkregen inzichten en de aangereikte salesmethodieken- en gesprekstechnieken zijn de deelnemers in staat om efficiënt en effectief de vertaalslag te maken naar de eigen praktijk, met één doel tijdens de Sales training en die is; Succes als Resultaat.

Maatwerk Sales Training

Elk individu en iedere organisatie is anders. Ook de omgeving en markten waarin deze zich bevinden zijn compleet anders. Dit vraagt om niet standaard oplossingen, maar om sales trainingen op maat. De sales trainingen van SalesTopics kenmerken zich door een praktijkgerichte, individuele en resultaatgerichte aanpak. Deze op maat gesneden oplossingen resulteren in een juiste match tussen het trainingsprogramma en de afgestemde trainingsdoelstellingen. Het rendement uit de trainingen is hierdoor bijzonder hoog. De investeringen zijn afhankelijk van de duur van het programma en het aantal deelnemers.

Wij maken graag een DATE® met u

Wilt u omzetgroei? Uw rendement verbeteren? SalesTopics helpt u graag bij het professionaliseren van uw verkooporganisatie. Het programma van de sales training is op maat en ontstaat altijd in samenspraak met u. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van salestrainingen op maat. Dankzij onze beproefde methodiek – DATE® – kunt u ervan op aan, dat we waarmaken wat we beloven. Afspraak is afspraak. Het principe van DATE® ligt aan de basis van onze methodiek:

Diagnose

We analyseren uw sales afdeling, werkwijze, huidig resultaat en uiteraard het door u gewenste resultaat. We brengen verbeterpunten en mogelijkheden in kaart, passend binnen en bijdragend aan de bedrijfsstrategie.

Architectuur

Ons ervaren salesteam ontwerpt, in samenspraak met u, een trainingsprogramma op maat. Altijd met uw doelstelling in het vizier.

Training & Coaching

Het programma aan trainingen en coaching is 100% toegespitst op uw organisatie, business en mensen.

Evaluatie

Hoeveel rendement heeft de SalesTopics salestraining u opgeleverd?

Op zoek naar meer succes als resultaat?

Wilt u uw verkoopresultaat verbeteren, uw marges verbeteren of omzetgroei realiseren? Wilt u uw verkoopteam professionaliseren of de individuele vaardigheden van managers en/of medewerkers vergroten? SalesTopics helpt u met het accelereren in sales. Met de juiste verkoopstrategie, uitstekende verkoopmethodieken en topverkopers met uitmuntende verkoopvaardigheden bereikt u uw doelstellingen. Bent u benieuwd wat SalesTopics voor uw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Wilt u een advies op maat? Neem contact met ons op!

Inschrijven inspiratie mail
SalesTopics Academy

De Top 10 meest populaire SalesTopics trainingen

Zij gingen u voor

Sales Opleider 2023
 • Praktijk- en resultaatgericht
 • Creatief en innoverend
 • Unieke maatoplossingen
 • Vernieuwende programma's
 • Ontwikkelt Sales talent
 • Aantoonbare resultaten
 • Ervaren trainers met passie
8.7

Gemiddelde waardering
van onze deelnemers

We laten graag onze klanten aan het woord!

Onze ambassadeurs