Ruim 2.500 tevreden klanten
Snel zichtbaar resultaat
Al 30 jaar Experts in commerciële groei
Sales opleider 2023
Gemiddelde waardering 8.7

Verkooptraining

Waarom kiezen voor de verkooptraining van SalesTopics?

  • Onze trainingen worden beoordeeld met een 8,7;
  • Persoonlijke tips die relevant zijn voor u;
  • Wij zorgen voor progressie in uw sales talent;
  • Samen kijken we naar uw persoonlijke verkoopstijl.

Bent u continu op zoek naar kansen om jouw business uit te bereiden? SalesTopics helpt u graag met de realisatie hiervan door praktijkgerichte verkooptrainingen. In de verkooptraining leert u aan de hand van de nieuwste verkooptechnieken om meer rendement uit de gesprekken met klanten te halen. Ook ontvangt u praktische tips waarmee u direct aan de slag kunt. In de training verkooptechnieken ligt de focus dan ook op het leren van de juiste commerciële vaardigheden waardoor u met meer vertrouwen uw verkoopgesprek in gaat.

Succes gegarandeerd

De verkooptrainingen worden gegeven door zeer ervaren specialisten met jarenlange sales ervaring. Dankzij deze praktijkervaringen kunnen zij u precies vertellen welke strategieën u het beste wel en niet kunt toepassen om meer rendement uit uw verkoopgesprekken te halen. Niet voor niets zijn wij beoordeeld als de nummer 1 verkoopopleider van Nederland.

Verbeter uw commerciële slagkracht

In de SalesTopics verkooptrainingen leert u structuur aan te brengen in uw verkoopgesprekken. U leert hoe u om moet gaan met bezwaren en hoe u uw commerciële slagkracht kunt vergroten door de juiste dingen te doen. Middels de training verkooptechnieken vergroot u ook uw ‘lef-factor’. Na de verkooptraining bent u in staat om een scherpe analyse bij uw klant uit te voeren om vervolgens de klant te overtuigen met de juiste argumenten met het sluiten van de deal als resultaat. De verkooptrainingen van SalesTopics helpen u om uw salestalent optimaal te ontwikkelen.

Wilt u ook meer rendement uit uw verkoopinspanningen halen? Meldt u en uw collega’s aan voor onze verkooptraining en ontwikkel uw verkooptalenten. Vele tevreden klanten hebben dankzij onze verkooptraining hun rendement al verhoogd. Bent u de volgende..?

Wilt u succes als resultaat?

De Sales Training van SalesTopics brengt uw organisatie een bewezen hoger rendement. Heeft u behoefte aan concrete rendementsverbetering? Maak dan nu een afspraak voor een training op maat, waarin we praktijkgericht werken aan het verbeteren van de Sales Skills en Sales Attitude van uw mensen. Met succes als resultaat.

Onze verkooptrainingen

Wij bieden verschillende verkooptrainingen aan, hieronder lichten wij er een aantal uit.

Psychologisch verkopen

In uw persoonlijke leven, koopt u toch ook vaak net iets meer dan wat u nodig heeft? Uit onderzoek van neurowetenschappers blijkt dat we 85% van onze keuzes onbewust maken. Tijdens onze verkooptraining leert u hoe u daar het slimste op in kan spelen.

Commerciële vaardigheden voor account managers

Verkopers denken nog te vaak vanuit hun eigen perspectief. Mijn product is zo goed, dat moeten klanten wil willen. Echter, is het veel belangrijker om vanuit de behoefte van de klant te denken. Door uzelf in te leven in het perspectief van de klant ontstaat er vertrouwen en dat levert pas echt resultaat op.

Commerciële vaardigheden voor verkoop binnendienst

De binnendienst heeft dagelijks contact met klanten en is daardoor het kloppend hart van iedere organisatie. Uit dit dagelijkse contact kan de relatie worden verbeterd, maar dit gebeurt vaak nog te weinig. Dankzij onze training speelt u in op deze misgelopen kans.

Wil je een advies op maat? Neem contact met ons op!


    Onze ambassadeurs